Gør dit hjem perfekt med gulvafslibning i Nyborg

28 March 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Drømmer du om helt perfekte trægulve? Har du ikke råd til helt nye, dyre gulve? Så kan du “nøjes” med at få dit gamle trægulv slebet helt flot og fint igen. En gulvafslibning kan nemlig rette op på små ridser og pletter, som du ikke selv kan gøre noget ved. 

En gulvafslibning opfylder dine drømme

Det lyder måske lidt fjollet. Men hvis din drøm er at få helt nye, flotte gulve. Ja, så kan en gulvafslibning helt klart opfylde denne drøm. Det er en forholdsvis hurtig proces. Hvis du hyrer en professionel til at ordne arbejdet, kan du også blot slappe af. Det eneste det kræver af dig, er kun at gøre gulvet klar til afslibningen. Det vil sige, at du måske skal bakse lidt med at flytte møbler ind i et andet rum eller ud på terrassen. Derefter kan du så forlade dit hjem og komme tilbage til super flotte trægulve. En gulvafslibning foregår typisk i 4 trin: 

1. En grovafslibning

2. En mellemafslibning

3. En finafslibning

4. Efterbehandling i form af lakering.

Få forkælet dine gulve i Nyborg

Sidder du med spørgsmålet: Hvem kan jeg få til at renovere og behandle mine gulve i Nyborg? Så skal du rette blikket mod firmaet GKservice. De tilbyder alle former for renovering af gulv i Nyborg og omegn. Der i blandt også gulvafslibning. Firmaet bygger på kvalitet og professionelle fagfolk. Du kan derfor efterlade dit gulv i helt sikre hænder hos GKservice. De tilbyder:

– 3 års garanti på alt udført arbejde.

– At du først betaler, når du har godkendt deres arbejde. 

– Gratis og uforpligtende tilbud på dit gulvprojekt efter en professionel vurdering.

Er du stadig lidt i tvivl, om du skal vælge GKservice til dit næste gulvprojekt. Så kan du klikke her og besøge deres hjemmeside for at læse andres kunders gode oplevelser med dem: https://gkservice.dk/gulvafslibning-nyborg/

More articles