Giv gulvet nyt liv med en gulvafslibning på Amager

23 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er det ved at være et stykke tid siden, at dine gulve fik en professionel behandling af en dygtig gulvmand – og kan man begynde at se det på dem? Så er det på tide med en grundig og effektiv gulvafslibning.

Hvordan kan jeg vide, om mine gulve trænger til en afslibning?

Det kan godt være at du ikke har lagt mærke til at gulvet er blevet slidt hen over årene. Når et trægulv bliver slidt vil de gerne ske gradvist og ikke fra den ene dag til den anden.

Selv om du måske har bidt mærke i nogle pletter og skjolder, som ikke var der før, vil den egentlige slitage være langt mere gennemgribende. Dette gælder især for de smukke sæbe behandlede gulve hvis lyse og silkematte overflade er særdeles sårbar og sart. Det betyder at gulvet med tiden vil gulnes som følge af solfalming, lige som overfladen vil blive mat og grålig i takt med at støv og skidt trædes ned i de udtørrede fibre.

Du vil tydeligt kunne se slitagen hvis du trækker gulvtæppet til side eller flytter sofaen som har stået på samme sted i mange år. Der hvor gulvet har været beskyttet som sol, støv og spildte væsker vil det stadig fremstå fint og hvidt. Og alle andre steder vil du kunne se hvorledes gulvet er blevet plettet og misfarvet, og måske oven i købet har fået mindre ridser og skrammer.

Til alt held skal der ikke så meget til for at genskabe den smukke overflade. Du skal blot have fat på en dygtig gulvmand som kan foretage afslibning af dine gulve med tilhørende efterbehandling.

Hvem kan hjælpe med en professionel gulvafslibning?

Hvis du leder efter kyndig assistance til en professionel gulvafslibning på Amager kan du med stor fordel vælge det københavnsk baserede gulvfirma gulvafslibning-priser.dk.

More articles