Giv dit trægulv en chance mere med en gulvafslibning

26 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er gulvet i dit hus eller i din lejlighed belagt med ægte, massivt træ? Så hører du faktisk til de heldige. I hvert fald hvis dit trægulv er intakt og træværket gennemgående sundt. Dette betyder nemlig at din bolig kan være mere værd end du måske går rundt og tror.

I takt med at flere og flere bolig ejere skifter deres originale trægulve ud med mere rengørings venlige gulv typer så som beton eller cement belægninger, epoxy gulve eller klik parket i syntetisk laminat blive der længere og længere mellem boliger med smukke, vel bevarede trægulve. Og da trægulve er i høj kurs på det danske bolig marked kan du udnytte det lave udbud til din egen fordel ved at beholde dit trægulv i stedet for at skifte det ud.

Mit trægulv er grimt og skrammet – hvad gør jeg?

Måske synes du ikke selv at dit trægulv er noget at samle på. Tiden har muligvis været hård ved træværkets overflade, som uværgerligt vil få en del knubs igennem sit liv. Ubehandlede trægulve eller trægulve behandlet med sæbe vil lide særligt under manglende vedligehold, idet de ikke har den samme beskyttelse som et lakeret eller malet gulv.

Med tiden vil træværkets naturlige beskyttelse gå tabt og gulvet vil ikke længere være modstandsdygtigt over for spildte væsker, solens skarpe uv lys eller nedtrådt støv og skidt, som vil danne grimme grålige slidspor der hvor gulvet hyppigst betrædes. Men der er hjælp at hente for dit slidte trægulv du kan nemlig med stor fordel kontakte din lokale gulvmand og bestille tid til en gulvafslibning og en efterbehandling.

Hvem kan hjælpe mig med afslibning af gulve?

uanset hvor i landet du bor vil du altid kunne få foretaget en professionel gulvafslibning hos Gulvkanonen uden at det koster en bondegård. Du kan læse mere på Gulvkanonen.dk

More articles