Forberedelser før dit gulv afslibes

26 July 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Skal et eller flere af dine gulve have en gulvafslibning, så kan der være flere forberedelser, du kan gøre forinden. I hvert fald hvis du vil hjælpe gulvfirmaet på vej, så de mere effektivt og hurtigere kan klare arbejdet med dit gulv. 

Tøm lokalet for møbler

Som noget af det første kan du starte med at tømme rummet, du skal være i. For gulvfirmaet kan naturligvis kun komme til at lave deres arbejde, hvis de også har pladsen til det. Hvis du dog har nogle møbler i den tungere ende, som du ikke kan flytte, så gør det heller ikke noget. Her kan du alternativt dække det godt til med afdækningsplast, så det er beskyttet fra støv. I dag har gulvslibemaskinerne efterhånden udstyret med gulve støvsugere, som kan tage det meste støv undervejs. Men det kan være svært helt at undgå, at der ikke kommer støv. 

Hvis du har bestemte rum, hvor du helst helt vil undgå støv, så findes der også effektive måder, du kan dække døråbninger til – på den måde skal du næsten ikke bekymre dig om, hvorvidt gulvarbejdet kommer til at svine lidt. Selvfølgelig er de gode til at rydde op efter dem selv, men det vil altid kunne støve lidt.

Udfyld eventuelle revner

Hvis du har revner mellem gulvbrædderne eller andre tydelig huller i gulvet, så kan du med fordel udfylde dem med træplast. Når det er tørret, så puds gerne efter, indtil det er i samme niveau som resten af gulvet. Det vil nemlig give dig et mere ensartet gulv, når først gulvfirmaet er færdigt. 

Før dit gulvfirma kommer er det altid en en idé at høre, om der er bestemte ting, de foretrækker der er lavet før de kommer. Det kan nemlig give dem en bedre start på arbejdet hos dig – og hvorfor ikke hjælpe dem godt på vej? Du kan høre et gulvfirma ad her: https://gulvkanonen.dk/

 

More articles