Flyboard i København vil – vitterligt – sende dig op i nye højder!

17 March 2020 Anders Lundtang Hansen
image

Hvad vil du mene, der er menneskets største bedrift de sidste hundrede år?

De fleste vil nok pege på, at det har været at sende mennesker ud i rummet og lande på månen, men der findes jo stadig skeptikere, der ikke tror på, at det har fundet sted, selvom det nok skal tilskrives fantaster, der ikke tror på, at vi kan lave sådan nogle kvantespring som race.

Så hvis vi lige for kritikernes skylde parkerer denne epokegørende ting som menneskehed, og vi udvider årene med cirka 20 styks, hvad vil du så pege på som den største bedrift?

Mange vil i hvert fald nok mene, at det har været at flyve, for selv de mest kritiske kan ikke benægte, at der findes fly, der hver dag binder os mennesker sammen på tværs af landegrænser i så hastig fart, vi ender med et moderne fænomen som jetlag, fordi vi rejser hurtigere, end vores biologiske ur kan finde ud af det.

Og udviklingen gik hurtigt dengang.

Vi har dårligt lært at opretholde os stabilt i luften i mere end et par minutter, før flybranchen blev udviklet til at have med krigsslag i luften at gøre.

Og så frem til nu, hvor selv almindelige mennesker har råd til at flyve ofte.

Men hvad med at flyve alene, og vi mener ikke i et fly, men på den måde, hvor du står opret og har fat i to håndtag og svæver rundt i luften?

Det lyder jo som noget, hvor man har en jetpack på ryggen og bevæger sig gennem luften, og oplevelsen er lidt det sammen, men det sker med vandteknologi og er noget, som selv DU kan opleve.

Det kan ske med flyboard i København blandt andet, og hvis du ikke kender til det, så tør vi godt garantere, at du vil ende med at få en virkelig sjov oplevelse ud af det!

More articles