Find kompetente vikarer gennem et vikarbureau

16 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Står du ofte i den situation at du mangler ekstra hænder i din virksomhed? Så bør du overveje at benytte et vikarbureau.

Hvad kan et vikarbureau hjælpe med?

Et vikarbureaus fremmeste opgave er at finde det rette match mellem vikar og virksomhed. Når du søger midlertidige medarbejdere til kortere eller længere varende vikariater vil et vikarbureau lægge sig ekstra i selen for at finde den mest velegnede kandidat til netop din virksomhed og den pågældende opgave.

Du kan med andre ord være helt sikker på at få en dygtig og top motiveret medarbejder når du benytter et vikarbureau. Og det uanset om du skal bruge en dagsvikar med kort varsel, eller om du søger en vikar til et månedlangt samarbejde.

Spar tid og kræfter – lad vikarbureauet finde din nye medarbejder

Der ud over kan et vikarbureau forestå hele rekrutterings processen så du slipper for at skulle bruge tid og energi på denne. Hvis du selv skal forestå hele proceduren kan du roligt regne med at skulle sætte mange mandetimer af til udfærdigelse af stillingsopslag, gennemlæsning af ansøgninger og udvælgelse af egnede kandidater til samtaler samt afholdelse af disse.

vikarbureau

Samtidig er det bøvlet at skulle fastansætte en medarbejder blot for at skulle afskedige ham eller hende ved projektets afslutning, eller når sæsonen er ovre. Derfor er det en fordel at hyre vikarer gennem et vikarbureau. Så er det nemlig vikarbureauet som forestår aflønning med alt hvad dette indebærer af skat, ATP, pension og ferie.

Du betaler blot vikarbureauet et fast beløb, som dækker den aftalte periode. Og du vil altid have mulighed for at forlænge denne, skulle der opstå et behov.

Find dygtige vikarer hos DK Vikarservice ApS

Du kan med stor fordel tjekke DK Vikarservice ApS hvis du har brug for vikarer inden for brancher så som bygge og anlæg, industri og produktion, lager og rengøring. Find din vikar på dkvikarservice.dk.

More articles