Find din nye truck hos velrenommeret forhandler

04 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Som indehaver eller bestyrer af en virksomhed, hvor lager arbejde udgør en stor del af forretningens virke, har du med stor sikkerhed brug for en gaffeltruck eller flere. Skulle du stå og have behov for at supplere maskin parken med endnu en gaffeltruck – på permanent eller midlertidig basis, kan du med fordel kontakte ProTruck A/S.

Hvem er ProTruck A/S?

ProTruck A/S er din leverandør af truck løsninger. Uanset om du ønsker at købe en ny eller en brugt gaffeltruck, eller om du ønsker at leje en gaffeltruck i en tids begrænset periode, kan ProTruck A/S hjælpe dig. Hos ProTruck A/S finder du altid et stort og velassorteret udvalg af nye og brugte gaffeltrucks på lager til såvel salg som udlejning.

Ud over gaffeltrucks kan ProTruck A/S tilbyde salg og udlejning af en lang række andre maskiner og køretøjer så som gaffeltrucks, terminaltrækkere, terminaltraktorer, container-trucks, sidelæssere, lifte, fejemaskiner og gulvvaskere. ProTruck A/S entrerer kun med de mest velrenommerede fabrikanter, og forhandler derfor udelukkende maskinel og apparatur fra brands så som Hyster, MOL, JCB lifte, Carer, Dulevo, Bulmor og Utilev. Alle de gaffeltrucks, du finder hos ProTruck A/S, er af mærket Hyster – et hæderkronet dansk brand, som ProTruck A/S har været med til at genrejse på det danske marked.

Når du vælger at købe eller leje gaffeltruck eller andre maskiner hos ProTruck A/S, kan du være sikker på at få den bedste behandling fra de dygtige og professionelle medarbejdere. Det ligger ProTruck A/S meget på sinde at sørge for den bedst mulige løsning, som passer til kundens behov, og som begge parter kan være tilfredse med. Uanset om du står og skal bruge en gaffeltruck, eller om du har brug for en større logistik løsning, kan du roligt regne med ProTruck A/S.

Du kan læse mere om ProTruck A/S og virksomhedens produkter og ydelser på ProTruck.dk

More articles