Find brugte biler i fin stand online

09 December 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skule udvide husholdningens vognpark med endnu en bil, kan det godt være op ad bakke. Det er nemlig ikke forbundet med nogen ubetydelig økonomisk udskrivning af erhverve sig en ny bil i dagens Danmark. Staten pålægger nye biler så mange skatter og afgifter, at du hurtigt kan komme til at betale det dobbelte for en bil i forhold til hvis du havde købt den hos en forhandler i Sverige eller Tyskland.

Dette betyder, at de færreste kan købe en ny bil uden først at optage et nyt bil lån. Og befinder du og din familie dig på et tidspunkt i livet, hvor I mindst af alt har lyst til at gældsætte jer yderligere, er en fabriksny bil nærmest udelukket.

Få meget mere bil for sparepengene- køb din nye bil brugt

Til alt held er der hjælp at hente på dette punkt. Markedet for brugte biler i Danmark bugner med biler i høj kvalitet, som ikke nødvendigvis har hverken særligt mange år eller et stort antal kilometer på bagsmækken. Når du vælger at søge efter en brugt bil i stedet for en helt ny, kan du således være rigtig heldig og finde en lækker brugt bil af nyere dato – til en brøkdel af nyprisen. Værditabet på nye biler er nemlig ganske substantielt, hvilket du kan udnytte til din fordel ved at købe en brugt bil frem for en spritny en af slagsen.

Samtidig er brugte biler ikke nødvendigvis faldefærdige vrag eller sminkede lig. Du kan sagtens finde nyere brugte biler, som stadig er i fin stand, og som har masser af år og kilometer tilbage i sig. Og så skal du tænke på, at en brugt treårig bil var helt ny for tre år siden, og dermed ganske energi effektiv og sikker at køre i.

Du kan finde de seneste annoncer for brugte biler til salg på biltorvet.dk

More articles