Find brugte biler i Danmark på den mest anvendte bilportal

21 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter familiens nye bil – og skal den helst holde sig inden for budgettet? Så kan du overveje at købe brugt.

Hvad er ideen i at købe en brugt bil?

Du er sikkert bevidst om den øjeblikkelige økonomiske besparelse der ligge i anskaffelsen af en brugt bil frem for en ny. Måske vægrer du dig alligevel ved tanken om at skulle købe en brugt bil. Hvad hvis den ikke er nær så sikker på vejen som en ny bil – og hvad hvis den efter kort tid skal repareres for et større beløb fordi den er slidt?

Men her kan du trygt stole på at det faktisk er muligt at finde en brugt bil af nyere dato som ikke er på sammenbruddets rand. Det danske brugtvogns marked formelig bugner af nyere brugte biler som ikke fejler det mindste. Mange leasing og udlejnings selskaber vælger at sælge deres biler før disse er fem år gamle, fordi de gerne vil kunne tilbyde deres kunder de allernyeste modeller. Og firmaer, som benytter biler i erhvervs øjemed, foretrækker også at have spritnye biler på vejene.

Dette betyder ikke at de brugte biler er klar til at blive kasseret – kun at du kan erhverve dem til en brøkdel af nyprisen. Du vil sagtens kunne finde en brugt bil med ganske få år på bagen og masser af gode køre år tilbage under motorhjelmen. Især hvis du vælger den rette forhandler, og sørger for at være specifik i dine ønsker og krav til den nye brugte bil.

Find den brugte bil online hos Biltorvet

Hvis du ikke orker at skulle gennemgå samtlige brugtvogns forhandleres hjemmesider for at finde din nye brugte bil kan du med fordel benytte Biltorvet. Biltorvet samler annoncer fra de bedste forhandlere over hele Danmark – se dem alle på Biltorvet.dk

More articles