Find bådudstyr til istandsættelse og udrustning af båd

09 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Sommeren er sæson for sejlture – og rigtig mange danske bådejere stævner hvert år ud på mindre togter eller længere sejladser langs de vidtstrakte kyster i vort smukke land. Der er rige muligheder for at sætte sejl på tryg og sikker vis i de danske farvande.

Det at opleve sit land fra søsiden er en ganske unik og mindeværdig oplevelse. Du kan kaste anker ud for en af de lækre sandstrande og nyde dage og nætter uden forstyrrelser på åbent vand. Eller du kan fortøje båden i en af de mange lystbådehavne landet over – eller ved en kajplads i en af de kystnære byer – og gå i land for flere spændende eventyr.

image

Sæt båden flot i stand i løbet af vinteren

Er du og din familie blandt de mange som har valgt at anskaffe en båd? Så kan I roligt begynde at glæde jer til den kommende sæson. Der venter jer mange timer med hyggelige og smukke oplevelser på søen. Og sørger du for at familiens båd er i ”ship shape” inden I går om bord kan du være sikker på en ferie som ikke afbrydes af tekniske problemer eller mangel på bådudstyr.

Vinteren er det perfekte tidspunkt at sætte båden i stand og sørge for at den er udrustet på reglementeret vis. Mange bådejere vælger at sætte skuden på land i dette periode, da det giver bedre mulighed for udførelse af diverse vedligeholdelses arbejde.

Du får for eksempel adgang til skrogets underside, og kan derfor nemmere skrabe skaller, rurer og alger fri. På den måde kan du gøre båden mere strømlinet, for højere fart, bedre manøvredygtighed, og en mere fornuftig brændstof økonomi.

Find bådudstyr og materialer til renovering af båden online

Hos Marinelageret i Sønderborg kan du finde alt hvad du skal bruge inden for bådudstyr og udrustning. Læs mere på marinelageret.dk

More articles