Find bådudstyr og værktøj online

28 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Det er sjovt og hyggeligt at drage på weekendtog, endags udflugt eller måske en flere ugers sejlerferie når man har båd. I hvert fald i løbet af det varme sommerhalvår. Om vinteren foretrækker de fleste bådejere dog at landsætte skuden.

Gør båden sejlklar til de kommende sæson

Når båden alligevel er sat på land for vinteren har du en unik mulighed for at få hende i ”ship shape” inden du og din familie atter sætter sejl og stævner ud med kurs mod fjerne kyster.

Har du båden stående på en opbevaringsplads med adgang til elektricitet og rindende vand er det intet mindre end perfekt. Så har du nemlig de perfekte forudsætninger for at komme ordentligt i bund med klargøringen af din båd såvel udvendig som indvendig.

bådudstyr

På den måde vil du og familien kunne få det bedste ud af sommerens sejlture. Og du vil med stolthed kunne søsætte din båd når alting er fikset ned til mindste detalje.

Hvad er vigtigt i forbindelse med klargøring af båd?

Det er oplagt at du, når nu du endelig har adgang til skrogets underside, fjerner diverse rurer, snegle og skaller samt alger som har sat sig fast underneden på din båd i løbet af den forgangne sæson. Disse gevækster hæmmer nemlig bådens fremdrift og manøvredygtighed i vandet. Og dette vil i sidste ende kunne ses i dit regnskab idet brændstof forbruget stiger ved den øgede vandmodstand.

Der ud over er det en god idé at gennemgå sikkerheden om bord. Antallet af redningsveste skal eksempelvis svare til antallet af besætnings medlemmer plus én. Du skal tjekke at dine børn ikke er vokset ud af deres redningsveste. Og hvis de er, skal du ud og købe nye.

Du kan finde alt hvad du skal bruge af bådudstyr og materialer til klargøring af båd i den online shop på marinelageret.dk

More articles