Få styr på fodtøjet med en flot skoreol

23 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Fylder familiens sko det meste af gulvet i boligens entré, og er du træt af at skulle kæmpe dig igennem et hav af sko hver gang du træder ind ad døren? Så kan du med fordel investere i et skoskab eller en skoreol som kan bruges til praktisk opbevaring af sko.

Hvilken type skoreol skal jeg vælge?

Hvis du er i markedet efter en plads besparende skoreol kan du med stol fordel vælge en væg monteret model. I forhold til en frit stående skoreol vil en vægmonteret model kunne spare megen plads i en smal entré. Især hvis hylderne i din skoreol samtidig er skråt stillede. På den måde rager skoreolen ikke så langt ud i rummet – og du vil få ekstra plads til flere sko.

Hvis du har plads nok i din entre eller foyer kan du dog med fordel investere i en skoreol med indbygget bænk. På den måde har de små et sted at sidde når de tager sko af eller på, hvilket gør denne proces en del nemmere. Visse skoreoler med bænk har tillige et rum under sædet hvor du kan opbevare huer, handsker, halstørklæder og lignende så at de ikke ligger og flyder.

Ønsker du ikke at familiens sko skal stå frit fremme kan du vælge et skoskab i stedet for en åben skoreol. Så kan du trække lågerne til og dermed gøre det samlede indtryk af din entré mere enkelt og indbydende. Se for eksempel det smarte Falslev skoskab med 2 låger udført i lækkert valnøddetræ. Lægerne i dette skoskab giver skoene mulighed for at ånde, så at våde sko ikke risikere at blive jordslåede af at blive opbevaret i det smukke og stilfulde skoskab.

Du kan finde det lækre Falslev skoskab og mange andre skoskabe og skoreoler i Ideshoppens online shop på https://www.ideshoppen.com/skoreoler-og-skoskabe-165/ 

More articles