Få professionel alkoholbehandling inden det er for sent

16 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er dit alkohol forbrug kommet ud af kontrol? Så bør du hurtigst muligt søge professionel hjælp, mens tid er.

Hvor kan jeg få den bedste behandling for mit alkohol misbrug?

På et misbrugscenter tilbydes typisk behandling af afhængighed og misbrug som eksempelvis alkoholisme. Du vil altid kunne få hjælp på et misbrugscenter, hvis du er ude i et forbrug af alkohol, du ikke længere kan styre. Dette gælder både dig, som gennem mange år har været afhængig af alkohol for at få hverdagen til at hænge sammen, og dig, som først for nyligt har erkendt, at der er et problem med dit forbrug.

Uanset din unikke misbrugs historik, og uanset dit indtags størrelse, vil et misbrugscenter kunne hjælpe dig med en individuelt tilpasset behandling. Og der vil altid blive taget hensyn til – og draget omsorg for – dine svagheder og personlige grænser under selve forløbet.

Hvordan foregår alkohol behandling på et misbrugscenter?

Hos Behandlingscenter Stien kan du være sikker på at få det maksimale ud af en misbrugsbehandling. Behandlingscenter Stien er særligt specialiseret inden for behandling af alkoholisme og afhængighed af receptpligtig medicin. Disse to former for substans misbrug deler mange af de samme karakteristika, og derfor vil du finde ligesindede blandt samtlige andre gæster på det velrenommerede behandlingscenter.

Efter indledende afrusning og afgiftning, som er overvåget af professionelt sundheds personale, vil du i et forløb på cirka fem uger gennemgå et forløb med behandling og terapi, individuelt såvel som gruppe baseret. I løbet af disse fem uger vil du ikke have adgang til alkohol eller andre rusmidler, men vil der imod til hver en tid kunne komme i kontakt med en dygtig og forstående misbrugskonsulent. Denne misbrugskonsulent vil efter endt behandlings forløb fungere som din mentor og kontakt person, skulle du stå i en situation hvor du har brug for hjælp og støtte.

Du kan læse mere på behandlingscenter-stien.dk

More articles