Få professional hjælp til dit malerprojekt

16 March 2020 Signe Hansen

editorial

Du har helt sikkert set det før. Måske har du været på besøg hos din gamle moster eller hos din bedste ven og det gode glas vin og den lækre bid mad distraheres af at du skal sidde og kigge på en halv slidt og dårlig væg.

En væg, der lige er spartlet og malet kan gøre underværker for helhedsudtrykket af et hjem, uanset om det er en lejlighed, et enkelt værelse eller en hel villa. Men det kan være et stort projekt at give sig i kast med. Alle vægge er ikke ens og derfor kræver de forskellig maling og forskellig forbehandling af fladerne inden. Der er for eksempel stor forskel teknikken, når du skal have malet loft end når du skal have malet væggene eller dørkarmene. Og malingen du skal bruge til betonvægge er ikke nødvendigvis den samme som den du skal bruge til pudsede vægge. På samme måde er det med loftet, der både kan bestå af træ, gips og loftbrædder.

Hos malerkanonen.dk kan du få professionel sparring og ordentligt malerarbejde gjort til en god og fair pris.
MalerKanonen har hjemme i København, men hjælper folk med deres projekter i et stort geografisk område. De prioriterer det gode håndværk, hvilket også er derfor alle deres medarbejdere er uddannede malere og håndværkere -det sikrer det bedste resultat, fordi de ved præcis hvilke løsninger, der giver bedst mening i dit hjem, samtidig med at de kan finde ud af at eksekvere det.

På hjemmesiden kan du ringe eller skrive ind og få et uforpligtende tilbud på dit projekt eller du kan se de færdige prispakker, hvor du for eksempel kan få pletspartlet og malet vægge, loft og træværk af din 1 værelses eller 3 værelses lejlighed. De tager tilmed skraldet med ud!

Så uanset, hvilket projekt du selv eller din gode ven står med lige nu, så er der hjælp at hente hos MalerKanonen.

More articles