Få massage på Amager også

25 January 2020 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Det kan lyde lidt som en joke, at vi taler om, at man rent faktisk kan få god massage på Amager, men det kan man altså!

Problemet beror ofte i, at ting, hvor ordet/navnet “Amager” indgår, så er det ofte noget, der enten er mærkeligt eller ikke særligt rart.

Vi kan i flæng nævne, at et Amager-kys på ingen måde er rart; det gør faktisk virkelig ondt… 

Så har man en Amager-mad, som måske ikke gør ondt, men som stadig kan virke lidt for særlig, selv for os danskere, der har fundet på det.

Det nok mest uskyldige, vi kan komme på, er en Amager-hylde, som mest retvisende beskriver en brugsgenstand, der bare har specielle træk og er benævnt efter dette område i landet.

Hvis du kender lidt til det at blive tatoveret, så vil du også vide, at en Amager-nummerplade heller ikke henviser til noget, man synes er pænt, mens mest ses som en stempling af folk – selvom stemningen er ved at vende på det område.

Men angående en Amager-massage, så er der ikke tale om, at man for eksempel bliver overfaldet og får frarøvet ens penge, eller der er tale om en speciel seksuel ydelse, selvom massage og sex da ofte bliver knyttet sammen.

Der findes rigtig gode steder på Amager, hvor man kan få formidabel og god massage, om det så er massage til velvære og afslapning, som man forkæler sig selv med i ny og næ, eller man søger noget massage, der skal løsne op i ens led og muskler.

Det kan være efter en ulykke til genoptræning, eller man bare har været for stillesiddende i ens arbejde eller dagligdag generelt, så man skal have rystet lidt op i kroppen.

Det handler om at finde det rette sted til en, men det burde kunne lade sig gøre.

More articles