Få løst dine VVS-opgaver i Sundby hos lokal VVS’er

08 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Et defekt vandrør kan nå at gøre rigtig meget skade på en bolig. Ud over det at der kan forekomme oversvømmelse som ødelægger dine ejendele kan indtrængende fugt i mur og træværk være et helvede at komme af med. Når først skaden er sket kan den tage mange dage at udbedre. Hvis du ikke får tørret grundigt op vil fugten trænge ind over alt og eventuelt forårsage angreb af skimmelsvamp.

Der ud over er fugt i murværk skadelige for bygningen fra kælder til kvist, idet fugten i løbet af den kolde vinter kan medføre frost sprængninger. Og så kigger du på meget dyre regninger der skal betales. Derfor er det en god idé at få fat på en dygtig autoriseret VVS installatør med det samme du opdager problemet.

Det er smart at finde en VVSer som residerer tæt på din bopæl, som kan rykke ud med kort varsel og som kan være fremme i løbet af nul komma fem.

Hvor får jeg assistance til VVS i Sundby?

Står du således og skal have fat på en fagperson som kan hjælpe dig med et akut problem – for eksempel et vandrør, der er sprunget læk – kan du med fordel kontakte Claus A. Axmark VVS. Claus A. Axmark VVS er hjemmehørende centralt på Amager og garanterer derfor hurtige svar tider på akutte henvendelser. Med Claus A. Axmark VVS bliver der taget hurtig og kyndig hånd om problemet således at dette ikke når at udvikle sig katastrofalt.

Claus A. Axmark VVS – din VVSer på Amager

Ud over akutte problemer hjælper Claus A. Axmark VVS også gerne med alt hvad der vedrører de faste VVS installationer i din bolig, for eksempel i forbindelse med renovering eller modernisering af køkken og bad. Du kan læse mere om Claus A. Axmark VVS på hjemmesiden caavvs.dk

More articles