Få hjælp til elinstallationer hos din lokale elektriker i Risskov

27 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du skal bygge om eller til, eller udføre nybyggeri, skal der en del fagfolk på banen. Mange af opgaverne i forbindelse med dette arbejde må nemlig kun udføres af autoriserede håndværkere. For eksempel må du ikke selv rode med VVS installationer, som indebærer håndtering af drikkevand og spildevand. Her skal der en VVSer på banen, så at arbejds kan blive udført på forsvarlig vis. Og det er heller ikke tilladt for dig selv at forestå reparationer eller ændringer af bygningens faste elektriske installationer. Til dette formål skal du bruge en faglært og autoriseret elektriker.

Hvor finder jeg en dygtig el installatør eller elektriker i Risskov?

Hvis du har brug for hjælp til løsning af elektriker opgaver i din bolig eller i din virksomhed, kan du med fordel vælge den velrenommerede og ansete elektriker forretning Rosborg. Rosborg servicerer såvel privat som erhvervs kunder, og har igennem mere end tre årtier oparbejdet en portefølje af glade og tilfredse kunder af alle størrelser.

Samtidig har Rosborg den store fordel, at firmaet kan tilbyde såvel el arbejde som løsning af opgaver inden for opsætning og installering af netværk og data relaterede komponenter. Især virksomheder kan drage nytte af Rosborgs total løsninger, og som privat kunde kan du eksempelvis konsultere Rosborgs dygtige og erfarne medarbejdere, hvis du eksempelvis ønsker dig et smart house.

Du kan også benytte dig af enkelt løsninger. Ingen opgave er for stor eller for lille for Rosborg, som gerne hjælper med alt fra opsætning af nyt hfi relæ og fræsning til nye kabeltræk til helt nye el installationer i nybyggede ejendomme. Er du i tvivl om hvad dit el arbejde indebærer, kan du altid sprøge Rosborg til råds, og få en gratis og uforpligtende vurdering med et opfølgende tilbud på den pågældende opgave.

Du kan læse mere om Rosborgs ydelser og services på Rosborg.dk

More articles