Få hjælp til dit gamle trægulv hos en dygtig gulvsliber

05 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Trænger dit gamle trægulv til en opfriskende behandling? Så bør du kontakte dit lokale gulvfirma med henblik på en professionel vurdering af gulvets behov. Gulvservice, her under afslibning eller afhøvling af gulve er nemlig ikke altid et job for den glade gør det selv mand. Ønsker du et smukt og holdbart resultat bør du overlade opgaven til fagpersoner. Og dem finder du som regel hos et velrenommeret gulvfirma.

Skal mit gulv afslibes eller afhøvles?

Din gulvmand vil nemlig med sikkerhed kunne bedømme om dit gulv vil være bedst tjent med en gulvafhøvling eller med en gulvafslibning. Som hovedregel forholder det sig således at sunde og intakte trægulve sagtens kan nøjes med en gulvafslibning og en dertil hørende efterbehandling.

En gulvafslibning er en forholdsvis skånsom procedure ved hvilken en meget lille del af træværkets overflade fjernes ved hjælp af sandpapir. Er gulvet dog voldsomt beskadiget, med store niveau forskelle og dybe revner, eller er det belagt med et tykt lag fernis eller lak, vil det være nødvendigt med en gulvafhøvling.

En gulvafhøvling foregår ved hjælp af skarpe knive, som er monteret på en roterende valse. Ved en gulvafhøvling kan helt op til en halv centimeter skrælles af gulvets overflade på én gang. På den måde fjernes lak og fernis effektivt, og diverse buler eller revner, som for eksempel kan være opstået som følge af indtrængende fugt, udlignes.

Hvor kan jeg finde en dygtig gulvsliber i København?

Hvis du leder efter hjælp til afslibning af gulve i København eller Nordsjælland kan du med fordel kontakte DBF Gulvservice. Hos DBF Gulvservice finder du udelukkende dygtige faglærte gulvslibere som kan deres kram og som har mange års erfaring inden for branchen. Samtidig tilbyder DBF Gulvservice nogle af markedets mest fordelagtige priser på gulvslibning i høj kvalitet.

Find din gulvmand via DBF Gulvservices hjemmeside gulvafslibning-priser.dk

More articles