Få hjælp til at rette op på ubalancer i familien hos en dygtig psykolog

04 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

De fleste mennesker betragter det at stifte familie som en glædelig begivenhed, og drømmer om den harmoniske og lykkelige familie, som vokser i takt med opgaven. Der skal desværre ikke så meget til før balancen i familie enheden forskydes, således at projektet kuldsejler.

Det kan være et enkelt familiemedlem – for eksempel et barn – med en diagnose eller en mental eller kognitiv lidelse. I sådanne tilfælde kan der let ske det, at det ene familiemedlem kommer til at fylde alt for meget, hvilket hurtigt kommer til at gå ud over de resterende. I sådanne tilfælde kan hele familien have rigtig godt af målrettet terapi, som kan hjælpe den på ret køl igen.

Hvordan kan Jens Henrik Thormann hjælpe mig og min familie?

Leder du efter en autoriseret psykolog i Odense med særlig ekspertise inden for familie relaterede problemstillinger, er Jens Henrik Thormann absolut et fornuftigt bud.

Jens Henrik Thormann er uddannet cand.pæd.psych. fra DPU, også kendt som Danmarks Pædagogiske Universitet (tidligere Danmarks Lærerhøjskole) og autoriseret af Psykolognævnet. I løbet af sit professionelle liv har Jens Henrik Thormann arbejdet som psykolog i et væld af institutioner og dagtilbud samt på børneafdelingen og på klinisk psykologisk afdeling på OUH (Odense Universitets Hospital). Foruden sin uddannelse fra DPU er Jens Henrik Thormann videreuddannet i Psykoanalytisk Psykoterapi og er undervejs i en videreuddannelse i Kognitiv Adfærdsterapi.

Jens Henrik Thormann er medlem af såvel Dansk Psykologforening som af Selskabet for Børne og Familiepsykologi. Du er således garanteret en særdeles kompetent og fagligt professionel behandling hos Jens Henrik Thormann, som brænder for børne, unge og familie psykologi og for at hjælpe familier på ret køl igen.

Hvis du vil vide mere om autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann, kan du klikke ind på hjemmesiden http://www.psykologpraksis-odense.dk/ og få mere information. Her kan du også booke tid til en indledende konsultation hos Jens Henrik Thormann.

More articles