Få gulvene til at stråle med en professionel gulvafslibning i Hellerup

22 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når et trægulv begynder at udvise tegn på slitage vil det kun blive værre. Slidspor, pletter og skjolder samt ridser, småskrammer og en øget tendens til dannelse af splinter i gulvets overflade er nemlig tegn på at gulvets beskyttelse er forsvundet. Og så er det på tide at kontakte et gulvfirma med henblik på en professionel gulvafslibning.

Hvor får jeg den bedste hjælp til gulvafslibning i Hellerup?

Er dit hus eller din lejlighed beliggende nord for København, nærmere betegnet i Hellerup, Gentofte eller nærmeste omegn? Så kan du med stor fordel kontakte det københavnsk baserede gulvfirma DBF Gulvservice når gulvene i din bolig trænger til en kærlig hånd.

DBF Gulvservice er et firma med mange år på bagen og tilsvarende stor ekspertise inden for alt hvad der handler om behandling, pleje og vedligeholdelse af trægulve. Uanset dit trægulvs type, træværkets sort og gulvets generelle beskaffenhed vil de dygtige gulvmænd hos DBF Gulvservice kunne hjælpe dig med at sætte gulvet flot i stand.

En DBF Gulvservice gulvmand er ikke alene en dygtig håndværker når det kommer til selve det praktiske arbejde med afslibning af gulve. Din gulvmand vil også kunne yde super kvalificeret rådgivning angående valg af efterbehandling til dit gulv.

En faglært håndværker med hænder såvel som hoved skruet rigtigt på vil have de bedste forudsætninger for at kunne bedømme om det er sæbe, olie eller lak der tjener dit trægulv bedst, baseret på en vurdering af såvel træværket som af dine ønsker til pleje og vedligeholdelse i fremtiden. På den måde får du et trægulv som ikke vil give anledning til ærgrelser, men som du tvært imod vil kunne glædes over i mange år.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på afslibning af gulve med tilhørende overflade behandling kan du altid kontakte DBF Gulvservice via virksomhedens hjemmeside dbf-gulvservice.dk

More articles