Få den bedste hjælp til malerarbejde i hjemmet

04 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du som køber af et hus eller af en lejlighed står for at skulle renovere boligen forud for indflytning, bør du alliere dig med dygtige, faglærte håndværkere. Visse typer håndværkere er obligatoriske – for eksempel en autoriseret VVS installatør og en autoriseret elektriker eller el installatør til at sørge for at de elektriske installationer og faste VVS installationer i køkken og bad er opsat korrekt. Og selv om du i princippet er i stand til selv at udføre tømrer, snedker, murer og malerarbejde, er det dog en god idé også til denne opgave at hyre en professionel fagmand.

Hvad indebærer et solidt stykke malerarbejde?

Det er nemlig så langt fra sikkert, at dine vægge kan nøjes med en overfladisk omgang maling. Mange boliger, som sættes til salg, er ikke blevet renoveret i årevis – måske endda i årtier. Dette betyder, at tidligere beboere blot har klæbet lag på lag af tapet oven på hinanden. Og så kan det godt være vanskeligt at bedømme hvorvidt pudset inden under er i forsvarlig stand.

Derfor består malerarbejde i blandt andet nedtagning af gammelt tapet eller væv, som potentielt kan dække over skader i pudset. Er pudset så ødelagt, at det falder ned sammen med det inderste lag tapet, kan det være nødvendigt at pudse væggen op på ny.

I mange tilfælde kan en fuldspartling – eventuelt med indfarvet spartel masse – være den rette løsning. Selv om pudset egentlig er ubeskadiget, og fremstår jævnt og glat, kan det være bedst med opsætning af filt hvis man ønsker det aller pæneste og mest ensartede resultat. Og disse opgaver udføres bedst af en faglært maler med en sikker hånd og mange tusind timers erfaring bag sig.

Hvem kan hjælpe med mit malerarbejde?

Du kan altid få et skarpt tilbud på professionelt udført malerarbejde hos Malerkanonen.dk

More articles