Få den bedste hjælp til den smukkeste afsked hos den lokale bedemand

03 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

Et dødsfald kommer aldrig på et belejligt tidspunkt. Uanset hvor længe det har været undervejs, og hvor vel forberedt du selv mener, at du er på din pårørendes bortgang, kan du aldrig være helt forberedt på de følelser som vælder op så snart en elsket person uigenkaldeligt har forladt denne jord.

De fleste efterlevende til nyligt afdøde beretter om følelsen af et tomrum der hvor den afdøde tidligere har udfyldt en plads. Savnet af den afdøde kan være nærmest ubærligt – og den første bølge rammer hårdest i tiden lige efter dødsfaldet.

Det er her, man skal forlige sig med tanken om ægtefællens, kærestens eller det nære familiemedlems fravær, og skal lære at bearbejde sorgen. Man vil få lyst til at isolere sig – måske sammen med andre pårørende – og det er en tid, som kalder på eftertanke og reflektion.

Men samtidig er det også inden for de første fjorten dage efter dødsfaldet, at de tunge og krævende opgaver trænger sig på. Der skal for eksempel arrangeres en begravelse eller en bisættelse af den afdøde. Og det kan godt være rigtig svært at overskue, når man står midt i sorgen og savnet.

Lad bedemanden hjælpe dig med at arrangere begravelse eller bisættelse

Derfor er det en rigtig god idé at få professionel assistance til denne opgave. Hvis der er noget, du som tæt pårørende til en nyligt afdød ikke har brug for, er det mere stress i dit liv. Du har der imod brug for at kunne tage en værdig og kærlig afsked med vedkommende under forhold, som giver dig mulighed for at mindes med glæde. Og her kan en dygtig bedemand være til stor hjælp.

Den lokale bedemand tilhørende det sogn, i hvilket den afdøde skal begraves eller bisættes, vil kunne hjælpe med alt praktisk i forbindelse med bisættelsen. Du kan finde den lokale bedemand i Asnæs på mobibedemand.dk

More articles