Få den bedste godstransport løsning hos din lokale vognmand

10 April 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Har du i din virksomhed brug for på regelmæssig basis at få fragtet større mængder gods fra A til B? Så bør du alliere dig med en vognmandsforretning som er både stabil og pålidelig. Hos en professionel vognmand i dit lokal område vil du altid kunne få et tilbud på godstransport.

Få den bedste godstransport løsning hos Blegdammens Budcentral ApS

Blegdammens Budcentral ApS tilbyder ikke udelukkende konventionel vognmands kørsel. Hos Blegdammens Budcentral ApS kan du også få et godt tilbud på eksempelvis godstransport, hvis din virksomhed har behov for at få fragtet pallegods eller lignende. Blegdammens Budcentral ApS fragter gerne såvel svær som letgods fra A til B – med samme vognmand hele vejen, for at minimere risikoen for skader på dit gods i forbindelse med omflytning eller vogn skift.

Blegdammens Budcentral ApS har igennem årene løst mange godstransport opgaver for virksomheder af alle typer og størrelser samt i privat regi. Og så er Blegdammens Budcentral ApS særligt specialiseret inden for fragt at vanskeligt håndterbart eller tungt gods, for eksempel industri maskinel og apparatur, som kræver særlig iagttagelse af bestemte forsigtigheds principper.

Hvorfor skal jeg vælge Blegdammens Budcentral ApS til godstransport?

Når du vælger at lade Blegdammens Budcentral ApS forestå dine opgaver inden for godstransport, er du garanteret såvel effektiv og sikker håndtering af dit gods som sikker kørsel ved rutinerede og erfarne chauffører. Blegdammens Budcentral ApS er i besiddelse af en opdateret og fleksibel vognpark med en laste evne på op til 23 ton – så Blegdammens Budcentral ApS er fint rustet til at kunne løfte en hver tænkelige godstransport opgave!

Blegdammens Budcentral ApS betjener fortrinsvis kunder i Århus, Viby og resten af Midtjylland, men leverer godstransport ydelser over hele landet.

Du kan altid kontakte Blegdammens Budcentral ApS for et uforpligtende tilbud på en godstransport løsning via hjemmesiden blegdammensbud.dk

More articles