Få assistance til tilbygningen hos din lokale murer i Holstebro

18 December 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Murerarbejde består af andet og mere end at lægge sten på sten med lidt mørtel igenne. En dygtig murer anno 2019 har langt flere kompetencer at byde på. Det er således en god idé at få mureren med på råd så tidligt som muligt i processen, når der skal opføres en ny tilbygning eller udføres renoverings arbejde i din bolig.

Hvor finder jeg en god murer i Holstebro?

Hvis du står for at skulle have udført murerarbejde i din bolig, og denne er placeret i nærheden af Holstebro, Struer eller Ringkøbing, kan du med fordel vælge Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. som din murer og sparring partner. Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. har mange års erfaring inden for udførelse af murerarbejde i alle størrelses ordener og af alle typer. Så uanset om du skal have støbt et betongulv eller lagt mikro cement på gulvet i stuen, sat fliser eller klinker op på væggene i køkkenet eller i badeværelset, eller have muret en helt ny carport til familiens voksende bilpark, kan Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. bistå med stor faglig ekspertise og mange forskellige kompetencer.

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. er nemlig ikke blot et murerfirma. Hos Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. finder du en stab på cirka 20 – 30 dygtige og veluddannede ansatte med baggrund inden for såvel murer faget som kloak og jord & beton. Dette er en stor fordel, når du eksempelvis skal have opført en helt ny tilbygning, såfremt der skal indtænkes afløb og kloakering.

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. træder gerne til som rådgivere og konsulenter i forbindelse med projektets indledende faser. Her kan de dygtige fagpersoner bidrage med deres respektive ekspertise og erfaring, når løsningen skal designes. På den måde kan du sikre, at din nye carport overholder de gældende regulativer og standarder, og at alle muligheder er tænkt ind i din tilbygning til huset, således at denne bliver beboelig.

Klik ind på http://www.bjarneorts.dk/ og få et godt tilbud på murerarbejde.

More articles