Essentielle ting til jagtturen

05 December 2018 Lykke Holzmann Søby

editorial

Hvad skal du have med når du skal på jagt? Her er en lille liste over de mest vigtige ingredienser til en god jagttur. Du kan få de fleste af disse ting på https://xtragrej.dk/

Støvler

Kvalitetsstøvler er selvfølgelig en nødvendighed når du skal ud på en jagttur. Det kan ødelægge turen at få en enkelt vabel på det forkerte sted, især hvis du er nødt til at stoppe op på et vigtigt tidspunkt for at passe på dine ømme fødder. Gode ​​støvler koster lidt mere, og du får hvad du betaler for. Meindl Island støvler er en favorit blandt hiking og jagtudøvere i Danmark.

Regntøj

Afhængigt af hvor du går på jagt og på hvilken tid af året vil regntøj være uundværligt, specielt på årstider hvor det potentielt kan regne i dagevis. Det er vigtigt med åndbart regn udstyr da det er let og fungerer godt. Problemet med visse brands er, at de rent faktisk ikke altid er vandtætte. I meget vådt vejr vil stoffet efterhånden blive mættet. Derfor anbefales derfor et Woodline – Regnsæt med jakke og buks, der holder dig tør i al slags vejr.

Rygsæk

Det siger sig selv, at for til en jagttur er en af ​​de vigtigste redskaber rygsækken. Ligesom støvler, vil en rygsæk der ikke er god – resultere i en dårlig tur. Rygsækken skal være komfortabel og til at bære rundt på uden alt for meget belastning. Den skal have et godt selesystem. Der skal være plads til alt dit grej og et evt. bytte.

Kikkert

Når du skal på jagt er det en absolut nødvendighed at du har en god kikkert med. Hvis du ikke har sådan en, kan lige så godt blive hjemme. Du skal bruge kikkerten til at se dig omkring og finde ud af om der er et bytte i nærheden, der er værd at få ram på.

More articles