En hvid T-shirts blev til et populært brand

17 March 2020 Søren Black
En hvid T-shirts blev til et populært brand

Det danske tøjbrand Les Deux vinder stille og roligt frem på markedet. Men vejen til succes har budt på mange, der aldrig troede på dette populære tøjprojekt. Omsætningen er dog blevet ved med at vokse, og senest er der kommet amerikanske sneakers på hylderne.

Det er en velkendt sag, at modebranchen ikke er for tøsedrenge. Her er konkurrencen hård, og de fleste der starter op her må da også på et tidspunkt smide håndklædet i ringen. Så da de to iværksættere Andreas von der Heide og vennen Virgil Nicholas præsenterede tøjmærket Les Deux tilbage i 2009, var der ikke mange, der troede på deres succes. De to venner startede ud med en kollektion, der kun bestod af en eneste hvid T-shirt. Mange butikker vendte da også hurtigt mærket ryggen og valgte i stedet andre kollektioner til deres butikshylder. Men de to iværksættere kæmpede kampen, hvilket har resulteret i, at Les Deux kom ud med et flot resultat efter skat på næsten 1,9 millioner i 2018, hvilket var en mangedobling fra året før, hvor resultatet lød på knap 144.000 kroner. Siden starten er Virgil Nicholas blevet erstattet af partneren Kristoffer Haapanen, og virksomheden har i dag over 22 medarbejdere på lønningslisten.

Ikoniske sneakers i sortimentet

Andreas von der Heide har en helt klar strategi for Les Deux, der i al sin enkelthed går ud på at skabe verdens største livstilsbrand, der er på højde med den amerikanske modevirksomhed Ralp Lauren. Derfor kommer Les Deux da også med hele tøjkollektioner flere gange om året. Senest har Les Deux indgået et partnerskab med det amerikanske sneaker-brand PRO-Keds, der har sine rødder i streetwear kulturen. PRO-Keds har lanceret ikoniske sneakers til primært det amerikanske marked siden 1950’erne, men nu kan skoene altså også fås her i Danmark endda med Les Deux’ ikoniske II logo bag på. Sneakers er i det hele taget gået hen og blevet meget mere end blot et praktisk produkt, der skal afhjælpe, at du sviner dine sokker til. Med de helt rigtige sneakers, som dem Les Deux nu sælger fra PRO-keds, så kan du danne din egen livsstil og dermed sende et klart signal om, hvem du er som person.

Tjek også disse sider:

https://nyhedsposten.dk/
https://daglignyt.dk/
https://BombastiskLiv.dk/
https://DagligTale.dk/
https://EnVerdenAfNyheder.dk/
https://NyhedsPuljen.dk/
https://NyhedsPlus.dk/
https://SOLOHISTORIE.dk/
https://udmelding.dk/
https://lidtnyt.dk/
https://danskenews.dk/
https://anchornews.dk/

More articles