En guide til at finde en billig og kompetent vicevært

15 January 2021 Cecilie Mortensen

editorial

En vicevært kan være nødvendig og et stort plus at tilknytte ens ejendom. Derfor ser vi at mange boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger hyre en vicevært til forskellige opgaver. En vicevært kan generelt løse mange forskellige opgaver, som kan spare dig for tid og kræfter. Ved at tilknytte en vicevært en ejendom, skal du ikke bekymre dig om den daglige drift, da du er dækket ind. 

En vicevært kan hjælpe med opgaver som f.eks. trappevask, småreparationer, flyttesyn, smøre låse, affaldssortering og snerydning. Du kan naturligvis også få hjælp til mange andre opgaver, som du ønsker at få passet i forbindelse med din ejendom. Det kan f.eks. være vinduespudsning eller rengøring af fællesarealer der er tilknyttet den aktuelle ejendom. 

Spar penge på at vælge en ekstern vicevært

Hvis du er i markedet for at finde en god og billig vicevært til at varetage opgaver for din ejendom, bør søge efter virksomheder der tilbyder ejendomsservice. Det er som regel den billigste løsning, da du kun betaler for de ydelser som du ønsker hjælp til. Sammenlignet med at ansætte en vicevært selv, har du ikke de samme økonomiske forpligtelser som feriepenge, pension og opsigelsesperiode. Du betaler i stedet kun for den udførte ydelse. Det giver dig både en billigere vicevært og en mere fleksibel løsning som du løbende kan tilpasse efter behov. 

Find en billig og god vicevært

Vi har netop lavet en undersøgelse for at finde frem til en pålidelig og billig vicevært til dig. Her har vi lagt vægt på at det skal være en vicevært eller ejendomsservice med flere års erfaring. De skal være kendt for at sætte en ære i deres arbejde, og derfor have en høj kundetilfredshed. Her kan vi varmt anbefale dig at vælge dahlin-ejendomsservice.dk. De har mere end 40 års erfaring med viceværtsopgaver. Her får du altid en god service til prisen.

More articles