eBoligadvokat – hvis du vil have hurtig hjælp til dit boligkøb

06 January 2021 Camilla Skøtt

Har du allerede fundet drømmeboligen og måske endda underskrevet købsaftalen med et advokatforbehold? Så er det på tide at finde en advokat, der kan arbejde hurtigt – og det kan eBoligadvokat.

Hvis du er som de fleste andre boligkøbere, så overvejer du, om det kan betale sig at investere penge i en boligadvokat forud for købet af din kommende bolig, og til det har vi kun ét at sige: Ja, det kan betale sig! 

Der er mange faldgruber, når du skal investere så store summer, som en ny bolig som regel koster, og der er ingen grund til at købe katten i sækken, bruge flere penge end højest nødvendigt eller fylde postkassen med uventede regninger efter overtagelsen. I hvert fald ikke hvis du kan undgå det, og det kan du, hvis du søger rådgivning hos en boligadvokat. 

Juridisk kompetence

Det virker måske ganske uskyldig at læse en købsaftale, og det er det i og for sig også. Men har du overvejet at dykke ned i lokalplaner, servitutter, forureningsforhold og andet, der kan påvirke dit køb på sigt? Næppe. Og hvis du har, så ved du sikkert ikke, hvor du skal starte og slutte, og netop derfor er det essentielt med juridisk rådgivning.

En boligadvokat ved nøjagtigt, hvad der skal undersøges forud for en aftale, og vedkommende kan også rådgive dig, hvis du har brug for yderligere sparring i form af en byggetekniker eller lignende. Det er nemlig vigtigt, at du ved, hvilke udgifter der kommer fremadrettet, når du køber en bolig, så du sikrer dig, at budgettet passer.

Ydermere kan en boligadvokat faktisk hjælpe dig med at forhandle prisen. Ofte vil der være ting, som skal ændres, repareres eller gøres ved, og det kan give anledning til nedslag i prisen – og det virker ofte mere professionelt, hvis kravet kommer fra din advokat.

More articles