Dørmåtten kom lige i klemme under døren

30 June 2022 Anders Lundtang Hansen

Det var egentlig underligt, for du kunne sværge på, at du skubbede døren så meget i bag dig, at den lukkede.

Du kender den her dør så godt og har brugt den så længe, at du ved, hvornår du bare skal skubbe lidt til den, så den forbliver åben, eller hvis den skal lukkes til, eller du ligefrem vil smække med den.

Så det er underligt, at du ikke kan høre “klik”-lyden fra døren bag dig, da den burde gå i, for du kiggede ikke, mens du lukkede den, da du netop er så vant til, at den lukker med denne mængde kræfter lagt i skubbet.

Du kan have overhørt det, men da du kigger efter, er den skam ikke lukket, og du frygter, at du har ramt noget eller nogen med døren, der så ligger omme på den anden side og er ilde tilredt.

døre

Dørmåtten var synderen her ved døren

Det er så bare slet ikke tilfældet, for der er ikke noget at se, om du kigger omkring døren og over den, for at se, om der skulle være noget, der var kommet på tværs her.

Det er først, da du kigger ned, at du kan se problemet: Dørmåtten er kommet i klemme under døren, så den ikke kan lukkes.

Det er selvfølgelig ikke, fordi du har købt en dørmåtte, som døren ikke kan åbnes over, men der er sket det, at enten har nogen fået den krøllet lidt sammen ved at gå over den, eller den er blevet blæst over sig selv, så den ligger i flere lag, og det kan døren trods alt ikke lukke henover.

Og døren kunne ikke skubbe den til side, da du forsøgte at lukke den, så nu er den kommet i klemme under døren.

Heldigvis er det lige til at løse, så døren er klar til at kunne lukkes igen.

More articles