Derfor skal du vælge el løbehjul

20 April 2020 Silje Hansen
Derfor skal du vælge el løbehjul

El løbehjul har eksisteret i mange år, men først inden for de seneste par år kommet for alvor frem i Danmark. Du kan i dag vælge mellem et hav af forskellige el løbehjul for både voksne og børn. Det er sågar blevet så populært, at det nu er blevet lovligt at køre på el løbehjul i trafikken. Det bliver betragtet som en cykel, såfremt at det lever op til de gældende regler der er for et lovligt el løbehjul. Det kræver blandt andet at der er lys på løbehjulet, så man kan blive set, når det er mørkt eller tåget. Herudover må det maksimalt kunne køre 20 km/t. 

Derfor skal du vælge et el løbehjul

Uanset om du er gadgetfreak eller ej, så vil du synes det er sjovt og smart med et el løbehjul. Her kan du nemt og hurtigt komme rundt i byen, når du skal besøge venner, familie eller handle ind. Du har mulighed for at transportere dig rundt på en måde, hvor du ikke skal bruge kræfter, men i stedet nyde vindet i håret. 

Et el løbehjul er sammenklappeligt, så du kan have det med ind, når du skal handle eller hvis du skal have det opbevaret derhjemme. 

De fleste og mest populære el løbehjul har en rækkevidde på 20 km, hvor du ikke behøver at lade det op. Det betyder, at du kan køre ret langt på den, inden den skal have en opladning igen. 

Hvilket løbehjul skal du vælge?

Der er i dag mange forskellige el løbehjul at vælge imellem. Det kan derfor være en jungle at navigere rundt i, hvilket du skal vælge. Priserne er også forskellige ud fra, hvilken model eller variant du vælger. Hvis det er et el løbehjul, som skal køre på cykelstien, anbefaler vi at du vælger et der opfylder de gældende lovkrav.

More articles