Derfor er din visuelle identitet så vigtig

28 September 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Forestil dig at du står foran hylderne med vin og du er blevet bedt om at tage en flaske eller2 med til en middag om aftenen. Du drikker ikke vin og kender ingen af de mærker der er på hylden.

Det vil sige at du kan spørge om råd og så tage den vin der bliver tilbudt eller du kan vælge ud fra pris og etiketten. Prisen er rimelig nemt at forholde sig til, det er straks værre med etiketten. Er den flot og godt udført, håber man på at det også betyder at vinen er god og er etiketten kedelig, vil den blive sat tilbage på hylden.

Det er fuldstændig det samme med dit visuelle identitet, når en potentiel kunde kigger på dit visitkort eller hjemmeside. Det er derfor at det er vigtigt, at der er lagt tid og kræfter i at få det til at udtrykke lige det, som du og din virksomhed står for. Du kan læse mere her https://www.logoshop.dk/logo-design/.

Et godt logo design

Et godt logo design er både enkelt og nemt at huske. Det er mange gange her man tager fejl og tror at det er nemt at lave et godt logo, fordi det ser så nemt ud. Det er det ikke. Det kræver tværtimod et helt særligt talent at kunne arbejde med former og farver og få et helt specielt udtryk frem. 

Mange af de logoer man kan huske er meget enkle men de virker. Du kan genkende dem på en telefon, hvor billedet er på omkring 1 cm til kæmpe plakater. 

Derfor er det vigtigt at du får en professionel grafiker til at lave dit logo frem for at få en god veninde til at lave det, blot fordi hun tidligere har lavet et enkelt eller 2 for sjov. Det kan hurtigt blive dyrt at spare.

More articles