Den rigtige parfume betyder mere, end du tror

21 May 2019 Kamilla Tolnø

editorial

De fleste mennesker har et ritual, når de står op om morgenen. Og for mange inkluderer det ritual et par sprøjt med yndlingsparfumen. Selvom det virker som en lille ting, har vores parfume og brugen af den stor indflydelse på vores dagligdag. Helt dyrisk set har vores duft nemlig indflydelse på, hvordan vi bliver opfattet og husket af andre. Det er altså ikke uden grund, at parfumer og andre slags duftevand har været brugt i mange tusinde år – faktisk helt tilbage til egypternes tid. Duften er nemlig en af vores stærkeste sanser, og hvad vi dufter til, har fx indflydelse på vores koncentrationsevne, hukommelse og forelskelse. Derfor er det langt fra ligegyldigt, hvilken parfume man sprøjter på om morgenen.

Find den, der passer til dig

Selvom parfume er afgørende for mange ting, findes der ikke noget endeligt svar på, hvad den rigtige parfume er. Der er desværre ikke en duft, som passer til alle. Derfor kan du med fordel gå efter netop den slags, som du selv synes bedst om. Elsker du søde parfumer med duft af vanilje og blomster, giver det god mening, at det er den, du går efter. Når din parfume passer til dig og dufter godt, er der nemlig også større chance for, at du får den brugt. Heldigvis er der masser af parfumer at vælge imellem fra mange kendte mærker og personer, så du med garanti også kan finde netop den, der passer til din smag og stil. Du kan allerede nu se nærmere på de mange muligheder på https://www.sephora.dk/parfume/.

Brug parfume som du vil

Mange forbinder parfume med noget tungt og dyrt, som kun ældre kvinder bruger. Men sådan er det langt fra i dag, og sådan behøver det ikke være. Du kan nemlig bruge din parfume, præcis som du vil, så du får det ud af den, du ønsker.

More articles