Brygudstyr fra Albryg – til begyndere og drevne brygmestre

27 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du længe gået og drømt om at blive din egen brygmester med et hyggeligt lille hjemmebryggeri i køkkenet eller i – ja, bryggerset? Så er det sådan set bare om at gribe chancen – for det har aldrig været nemmere at komme i gang med ølbrygning som hobby.

Hvorfor skal jeg dyrke ølbrygning som hobby?

Med ølbrygning som hobby slår du så at sige to fluer med et smæk. Du får dig en hobby som er nem at lære, som ikke koster det store, og som sagtens kan dyrkes inden for hjemmets fire vægge. Og så får du hurtige resultater i form af velsmagende øl som liter for liter er en del billigere end øl i tilsvarende kvalitet som kan købes i supermarkedet.

Du kan sagtens brygge øl derhjemme ved hjælp af billigt brygudstyr, som i sagens natur vil have tjent sig selv hjem i løbet af en varm sommer. Der ud over får du fornøjelsen af selv at forestå ølbrygningen og selv at være bagmanden bag de gyldne dråber. Du lærer en del om gærings og brygge processen undervejs – læring som du kan få glæde af, skulle du med tiden ønske at opgradere med en decideret brygmester uddannelse og et mere avanceret bryganlæg.

Skulle du fortryde din nye hobby vil den ikke have kostet dig alverden. Du kan nemlig erhverve dig et begynder sæt fra Albryg for under tusind kroner. Et sådant begynder sæt anvendes sammen med en All Grain Kit som indeholder alle grund ingredienserne til brygning af øl – for eksempel pilsner, porter, lager, IPA eller weissbier.

Du behøver, med andre ord, ikke at investere store summer i et stort forkromet bryganlæg lige i begyndelsen af din brygmester karriere. Men du kan selvfølgelig altid vælge at anskaffe dig et sådant, skulle din nye hobby virkelig fænge. Find brygudstyr og bryganlæg på albryg.dk.

More articles