Bliv uundværlig for din arbejdsgiver

11 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Det bliver sværere og sværere at gøre sig selv uundværlig for sin arbejdsgiver, men en af måderne man kan gøre det på, er ved at dygtiggøre sig selv for hver dag der går. Derfor kan man blandt andet tage forskellige kurser, som giver en nogle færdigheder, som gør at man er uundværlig for virksomheden.

Lær nye programmer

Der er mange forskellige programmer der kan være aktuelle for dig, hvis du ønsker at være uundværlig for din arbejdsgiver, og du arbejder med tekniske ting i din hverdag.

Lær Excel

Det ene program er Excel, hvis du er dygtig til Excel vil du hurtigt kunne opsætte statistikker, sammenligne tal, lave diagrammer og analysere data. Derfor anbefaler vi, at du tager et eller flere Excel kurser, så du kan lære programmet at kende.

Lær SQL

Hvis du er lidt af en tech geek, så kan det være en idé at lære SQL. SQL databaser bruges til mange forskellige ting, og kan derfor være en nyttig tilføjelse til din daglige arbejdsdag.

Det er muligt at lære SQL ved at følge guides online, eller ved at tage et eller flere sql kurser ligesom du kan tage kurser i Excel.

Lær Power Bi

Med Power Bi kan du blive en sand mester i at præsentere dine findings. Programmet kan du bruge til at illustrere dine data, ved at gøre dem visuelle og læsbare. Derfor er Power Bi et fantastisk værktøj at tilføje til din værktøjskasse.

Hvis du vil lære Power Bi, så anbefaler vi at du følger online guides, ser videoer på Youtube eller tager Power Bi kurser hos de virksomheder, hvor det er en mulighed i Danmark.

Lær PowerPoint

Med PowerPoint kan du lave flotte præsentationer som ingen anden på din arbejdsplads, du vil kunne give en WOW følelse hver gang du forlader et mødelokale, hvor du har præsenteret. Derfor kan det være en god idé at blive dygtig til PowerPoint.

More articles