Bevar dit smukke smil med hjælp fra din tandlæge

22 March 2021 Astrid Pedersen

Mange danskere springer hvert eneste år tandlægebesøget over – og det er faktisk en skam. På den måde forpasser de nemlig chancen for effektiv forebyggelse af sygdomme og lidelser i tænder og i tandkød. Hvis du ønsker at bevare dine tænder og gummer flotte og funktionelle hele livet igennem bør du således finde dig en god lokal tandlæge.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Esbjerg eller Bramming?

Leder du efter en tandlæge i Vestjylland, nærmere betegnet i Bramming nær Esbjerg, kan du med fordel vælge den velrenommerede tandlæge klinik Tandlæge Ulf Kretzschmer.

Hos Tandlæge Ulf Kretzschmer vil du blive budt velkommen af dygtige tandplejere og klinik assistenter – og selvfølgelig af Tandlæge Ulf Kretzschmer selv. Klinikken har sin fysiske beliggenhed i hjertet af Bramming hvor det er nemt at komme til med såvel de offentlige transportmidler som i egen bil eller på gåben eller cykel.

I forbindelse med din første konsultation hos Tandlæge Ulf Kretzschmer vil du få tilbudt en grundig og tilbunds gående undersøgelse af dine tænder og dit tandkød, eventuelt med ledsagende billeddiagnostik i form af en røntgenundersøgelse. Derved vil tandlægen hurtigt kunne konstatere om der skulle skjule sig ansatser til dårligdomme på steder som ikke kan ses med det blotte øje, for eksempel under tandkødets rand eller mellem de enkelte tænder. Samtidig vil tandlægen kunne se om der er noget der skal holdes særligt øje med, og notere dette i din journal til gennemlæsning ved næst kommende konsultation.

Du vil blive tilbudt en grundig tandrensning som efterlader dine tænder skinnende og blanke – og din ånde særdeles frisk. I forbindelse med din tandrensning vil dine tandkødslommer også blive renset således at du minimerer risikoen for udvikling af tandkødsbetændelse. Og skulle der være tilløb til en syreskade på en af dine tænder vil dennes emalje blive penslet med fluor.

Book tid til behandling på tanddoctor.dk

More articles