Bestil brygudstyr fra Albryg når du skal bygge hjemmebryggeri

02 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

Igennem de seneste godt tyve år er der sket en sand revolution på ølmarkedet. Denne har været i gang siden de store bryghuses monopol på øl leverancer til supermarkeder, barer og værtshuse blev brudt og udenlandsk øl begyndte at snige sig ind i danskernes bevidsthed.

Pludselig havde øl entusiaster kronede dage, og øl blev comme il faut på en helt anden måde end før. Samtidig begyndte mikro bryggerierne at blomstre op, og sende den dag i dag tusindvis af nye, spændende øl på markedet hvert eneste år.

En hver restaurant eller café med respekt for sig selv har et velassorteret udvalg af forskellige øl typer at vælge imellem – noget man kun sjældent så for tredive år siden. Og som noget helt nyt er ølbrygning også rykket ud i de små hjem i form af hjemmebryggerier som alle kan dyrke på hobby plan.

Byg dit eget hjemmebryggeri med det bedste brygudstyr

Går du således rundt med en lille brygmester i maven og drømmer om selv at være i stand til at fremstille de gyldne, velsmagende dråber er det faktisk bare at komme i gang. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at brygge øl hjemme i køkkenet, i hobbyrummet eller måske endda i bryggerset hvis dit hus er udstyret med sådan eet.

Som nybegynder behøver du ikke at investere i et stort forkromet bryganlæg til mange tusind kroner. Du kan sagtens lægge ud med et ganske simpelt begynder sæt til ølbrygning som kan købes hos Albryg.

Du kan ligeledes hos Albryg erhverve de tilhørende All Grain Kits som består af ingredienser til brygning af øl i afmålt forhold. Med et begynder sæt og en All Grain Kit kan du brygge nøjagtig den øl du ønsker dig hvad ende der er tale om IPA, pilsner, weissbier eller porter.

Find det rette brygudstyr på https://www.albryg.dk/brands/holbaek-bryghus 

More articles