Besøg både en trælast, et byggecenter og en træhandel for at udvide mulighederne

28 January 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er de gange, hvor man for eksempel mangler nogle brædder til ens arbejde, og man går på nettet og leder efter “Find de bedste brædder her“, som er det, man håber, der vil dukke op af søgeresultater, når man søger efter brædder af den slags, som man skal bruge.

Det er jo klart, at alle butikker vil foreslå, at deres sted er det bedste i den sammenhæng, men det er måske ikke alle, der sælger via nettet, eller de leverer ikke, så man selv skal hente de brædder, og selvom man måske sparer nogle penge på et bestemt køb, så vil det ikke veje sig op, hvis man skal køre langt for at hente det.

Men man kender ens lokale trælast, hvor man plejer at handle brædder, så man besøger det sted; men det er ikke sikkert, at heldet er med en her denne gang.

Derfor skal man måske prøve at kigge på de andre steder, som der tilbyder brædder, eller som man tror, at man kan finde brædder hos.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Der er større chancer ved både en trælast, et byggecenter og en træhandel

Det indgår i mange af navnene såsom “træhandel” og “trælast”, at man burde kunne finde træmaterialer her, men forretningen kan jo hedde noget andet, hvor ordet “træ” ikke indgår, og måske opfatter de sig ikke som et sted, hvor man kan finde ting af træ, selvom man som kunde gør det.

Og selvom de siger, at de ligger inde med mange ting af træ, så er der jo ingen garanti for succes efter lige dét, man søger – eller der kan være udsolgt.

Men derfor skal man ikke give op, så man kan jo tage i et byggecenter og lede efter brædderne, også selvom man måske ikke lige tænker, at der er den store chance for det, men det er trods alt bedre end at opgive, for så er der ingen chance.

More articles