Badminton eller tennis; hvad skal du vælge?

18 March 2020 Camilla Skøtt
Badminton eller tennis; hvad skal du vælge?

Ketchersport er ikke bare ketchersport. Der er stor forskel på de forskellige sportsgrene, og det er ikke alle, der trives med begge dele – står valget mellem badminton og tennis, så læs med her.

Er du usikker på, om det er badminton eller tennis, der egner sig bedst til dig? Grundlæggende kan man sige, at det bare er et spørgsmål om at kaste sig ud i det og prøve, men hvis du gerne vil høre lidt om forskellene, inden du melder dig til en prøvetime, så kig med.

Ifølge denne artikelSportsbase er der i virkeligheden kun én eneste lighed mellem badminton og tennis, og det er, at du står med en ketcher i hånden. Forskellene derimod – dem er der mange af.

Forskelle på badminton og tennis

Vi har netop skrevet, at ketcheren er en af lighederne mellem tennis og badminton, men faktisk er der også store forskelle her. Hvor tennisketcheren er tung og forholdsvis stor, er det modsatte tilfældet med badmintonketcheren. 

Dernæst er der bolden; godt nok handler begge dele om at slå en bold over nettet, men i tennis er det en tung tennisbold, mens det i badminton er en fjerbold. 

Sidst men ikke mindst er der selve banen og forholdene, man spiller under. Tennis foregår udendørs på en grusbane (eller græs), mens badminton foregår indendørs. Det betyder også, at tennis er en sæsonsport, mens badminton kan spilles året rundt. 

Kort og godt kan man sige, at tennis er en sportsgren, der kræver mere fysisk styrke end badminton, og samtidig skal du være glad for at være udendørs i al slags vejr – og i øvrigt være tilfreds med kun at spille halvdelen af året. Badminton kræver ikke så meget fysik – om end det naturligvis kræver noget – og samtidig kan du spille året rundt, hvis det viser sig at blive din nye yndlingsbeskæftigelse.

Tjek også disse sider:

https://sportsbase.dk/
https://sportsglæde.dk/
https://sport-tips.dk/
https://sports-bloggen.dk/
https://sports-nyt.dk/
https://SportOgIdræt.dk/
https://Idrætsbloggen.dk/
https://SportOgUdstyr.dk/
https://SportOgGrej.dk/
https://sportsopdateringer.dk/
https://boldbloggen.dk/
https://vielskersport.dk/

More articles