Badekar – emalje – reparation: Når badekarret skal skinne igen

02 September 2020 Astrid Pedersen

Er du netop blevet ejer af et hus eller en lejlighed med badekar i eget badeværelse? Så er du en heldig kartoffel.

Der bliver nemlig længere og længere mellem de boliger, som er udstyret med et badekar, på det danske ejendoms marked. Dette skyldes at badekar igennem en længere periode ikke blev anset for at være moderne ifølge den gældende indretnings mode. Mange badekar måtte lade livet til fordel for mere tidssvarende bruse nicher som samtidig imødekom det moderne menneskes behov for et brusebad en gang om dagen frem for et ugentligt karbad.

Men nu er tendensen vendt igen. Mange bolig købere sætter stor pris på eget badeværelse inden for hjemmets fire vægge. Med et sådant er det nemlig lettere både at bade ungerne og sætte større mængder tekstil – for eksempel sengetøj – i blød. Og så åbner et rummeligt badekar mulighed for wellness i egen bolig.

Hvad hvis mit nye badekar er gammelt og slidt?

Måske er badekarret i din nye bolig ikke det kønneste i verden. De fleste badekar bliver med tiden slidt i en grad så de kommer til at fremstå grimme og uappetitlige. Slitage på et badekar vil typisk udmønte sig i en krakeleret, skrammet og misfarvet emalje.

Dette får ikke alene badekarret til at tage sig nusset og snusket ud. Det er også direkte uhygiejnisk idet bakterier og svamp har prima vækst betingelser i de mange ujævnheder. Derfor bør du, såfremt du agter at bruge dit badekar til lange lune karbade, få fikset emaljen. Og til dette formål kan du med fordel kontakte Ny Emalje.

Hvem er Ny Emalje?

Ny Emalje er et firma som har specialiseret sig i reemaljering af badekar og andre emaljerede emner. Du kan altid kontakte Ny Emalje og få et godt tilbud på badekar emalje reparation via hjemmesiden ny-emalje.dk

More articles