Assistance til boligkøb? Kontakt en boligadvokat

31 October 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Når du står for at skulle lave dit livs investering i form af et boligkøb, er det en rigtig god idé at have gjort dit forarbejde. I langt de fleste tilfælde skal du gældsætte dig for at kunne finansiere en ejer eller en andels bolig, i hvert fald sådan som priserne generelt tegner sig på boligmarkedet.

Dette betyder, at du skal træde varsomt. Hvis du foretager dit boligkøb på et uoplyst grundlag, kan der dukke grimme overraskelser op undervejs. Du kan i værste fald komme til at sidde som teknisk insolvent i din bolig – det vil sige, skylde mere i den end du kan få for den.

Hvis boligen er beliggende i en forening, som har en dårlig økonomi, eventuelt i kraft af tvivlsomme lån, kan du risikere, at priserne på de månedlige ydelser til fælles udgifter stiger til et niveau hvor du ikke har råd til at betale dem. Og så er din økonomi faktisk ødelagt for resten af dit liv, hvis du er rigtig godt gammeldags uheldig.

Undgå at købe katten i sækken – få hjælp fra en dygtig boligadvokat

Mange mennesker oplever således hvert eneste år, at deres boligdrøm udvikler sig til et sandt mareridt. Hvad der skulle være den bolig, som danner rammen om et hjem for hele familien, kan hurtigt gå hen og blive en økonomisk klods om benet – med mange kedelige konsekvenser til følge.

Hvis du vil undgå at havne i en lignende situation, bør du få den rette hjælp til gennemlæsning af al den dokumentation, som kan afsløre forhold der kan få indflydelse på din økonomi – og dermed på din beslutning om et køb. En dygtig boligadvokat vil hurtigt kunne spotte disse forhold ved gennemlæsning af eksempelvis regnskaber og budgetter for ejendommen samt referater af seneste general forsamling.

Du kan finde din boligadvokat på eboligadvokat.dk

 

More articles