Afslappende ferie rejser med aktiviteter for voksne

10 March 2020 Astrid Pedersen
image

Hører du ikke til gruppen af børnefamilier, som sætter pris på all inclusive hoteller med legeland, børnemenuer i restauranterne og andre børne og familie venlige faciliteter, søger du sikkert andre destinationer. Men hvad hvis du egentlig gerne vil nyde godt af det smarte og prisbillige all inclusive koncept, hvor du kan muntre dig med aktiviteter eller slappe af hele dagen uden at skulle tænke på hvor du skal sove i nat eller spise dit næste måltid mad?

All inclusive resorts og hoteller – også for voksne

blot fordi man ikke har børn, er det ikke ensbetydende med at man ikke ønsker at bruge sin ferie på at slappe af og koble ud. Det er ikke alle, som er draget af eventyr rejser og uforudsigelighed. Tvært imod har eksempelvis mange par, hvis børn er fløjet fra reden, måske blot et endnu større behov for at flade ud når det endelig er ferie tid – og helst uden at skulle høre på andre menneskers mindre børn.

Par og singler, som aktivt har fravalgt børn, vil også gerne kunne sole sig eller svømme i poolen eller i havet uden at skulle frygte at få en badebold eller en frisbee i nakken hvert andet øjeblik. Og måske synes man ikke at de børnerettede faciliteter på hotellet er så interessante, når man er barnløs.

Derfor er markedet for voksen rejser og ditto hoteller i fuldt flor. Ikke familie venlige hoteller og resorts skyder op overalt – og bærer tydeligt præg af at ville opfylde målgruppens behov. Mange voksen hoteller tilbyder således aktiviteter så som mountain biking, yoga, scuba diving, surfing, gourmet middage, vinsmagning og andre aktiviteter henvendt til det voksne publikum. Og i mange tilfælde er selv værelserne og suiterne indrettet efter børnefri principper.

Du kan læse meget mere om alternative rejseformer og rejsemål på hjemmesiden rejsebloggerne.dk

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

More articles