Tag på bilferie i en Opel

14 April 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu om dage er det blevet mest moderne at rejse med fly, fordi det viser, at man har råd til den slags og hurtigere kan komme frem til ens destination, hvor man jo nærmest kan få jetlag under de rette omstændigheder, hvis man flyver nogle bestemte afstande.

Det var mest før i tiden, at man tog på bilferier med eller uden campingvogn eller lignende ned gennem Europa, men så dalede flypriserne drastisk, så de fleste kunne være med her.

Så det blev set som lidt underdanigt, at man ikke havde råd eller andre muligheder for at tage på ferie i udlandet, end at man tog bilen.

På det seneste har man dog fået mere fokus på miljøet, hvor man jo ved, at alt det flyveri ikke er særligt godt for naturen og miljøet generelt, hvorfor man hellere burde samle flere folk i offentlig transport såsom toge, der skal sydover, så man samlet forurener mindst muligt.

Er man rigtig sej, så tager man endda cyklen og tager på ferie over flere grænser, og det blev ellers virkelig set som noget, hvor man enten var hippie, nyudklækket student eller en hutler, der gjorde den slags.

Så man kan jo argumentere for, at hvis man tager på ferie i en Opel, så bør man have en Opel, der er miljøvenlig og en, som har fået Opel service, så den kan klare en eventuelt lang tur.

Og sådan kan man da også gøre det, men det kan faktisk også i sig selv blive en hyggelig tur, hvis man er tålmodige mennesker samlet i bilen.

For modsat et fly kan man jo her se naturen, kulturen med videre svinge forbi en, og skal man på en længere tur, så er man måske nødt til at tage en overnatning undervejs.

Det lyder da til at kunne blive en virkelig hyggelig omgang!

More articles