3 virksomhedskurser du skal kende til

30 April 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Når det kommer til kurser, du kan sende dine medarbejdere på, så er mulighederne mange. Heldigvis behøver det ikke være en jungle at finde frem til et relevant kursus for dine medarbejdere, hvis du læser med her. 

I denne artikel dykker vi mere ned i tre kurser, som kan være aktuelle for virksomheder, som arbejder med behandling af og håndtering af data. Det drejer sig om Excel kurser, SQL kurser og Power BI kurser. 

Dette skal du vide om Excel kurser, SQL kurser og Power BI kurser

1. Excel kurser

Excel kurser er ideelle for virksomheden, som vil styrke sine medarbejdere i at arbejde, sortere og håndtere data gennem Excel. Excel kurser findes naturligvis på forskellige niveauer, så indholdet også bliver gradvist mere avanceret. Dine medarbejdere har derfor de bedste forudsætninger for at udvikle sig, uanset hvor erfarne de måtte være i Excel. 

2. SQL kurser 

Har du medarbejdere, som beskæftiger sig med udtræk og behandling af data fra en SQL server, så er SQL kurser et ideelt valg. Kigger vi på de mere avancerede kurser, kan dine medarbejdere blive styrket i at oprette brugerdefinerede funktioner, implementere triggere og meget mere. 

3. Power BI kurser 

På et Power BI kursus er der god mulighed for at lave endnu mere intuitive datapræsentationer. I enhver virksomhed hvor der arbejdes med data, er det essentielt, at dataet også kan præsenteres på en intuitiv og spiselig måde – og det er her, at Power BI kurser kommer på banen. 

Uanset hvilket kursus du måtte plotte dine medarbejdere på, så finder du kursusudbydere, som vægter at kurserne skal kunne omsættes hurtigst muligt til praksis, når dine medarbejdere er færdige med kurset. Det vil du også opleve, når du vælger at række ud til 4D, som er en erfaren spiller, når vi snakker om både Excel kurser, SQL kurser og Power BI kurser

More articles