3 kurser du bør tage

30 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal lære, for at gøre sig selv attraktiv på arbejdsmarkedet, derfor har vi her i indlægget samlet 3 kurser, som vi anbefaler, at du skal tage.

Et Excel kursus

Excel er et fantastisk program, som bruges af mange forskellige typer virksomheder. Det bruges til at analysere data, til at lave budgetter, og til meget mere. Derfor kan det være en god idé, at tage et kursus i Excel, da det åbner et utal af døre for dig, hvis du kan skrive på CV’et, at du har uddannet dig selv med excel kurser.

Et SQL kursus

SQL er ikke et decideret program, men noget man bruger til at opbygge databaser, som skal kobles sammen med mange forskellige ting. En database bruges f.eks. til hjemmesider, til apps og mange andre ting. Derfor er SQL et godt redskab at have i sin værktøjskasse, når man søger nyt job. Der findes mange sql kurser rundt omkring, og hertil anbefaler vi, at man lærer noget om SQL server og om SQL generelt.

Et Power Bi kursus

Power Bi er en løsning, som bruges inden for business intelligence. Det er et stykke software, som man kan bruge til at visualisere data hurtigt og nemt. Det kan bruges til at omdanne data til salgsmuligheder, og herfra bruges til at visualisere hvorfor virksomheden skal vælge en vej over en anden. Derfor er Power Bi et godt redskab at have med i sin værktøjskasse, da det kan hjælpe virksomheder med at vækste, ved at få visualiseret deres data. Det kan hjælpe virksomhederne med at vælge retning, og vælge hvordan de skal budgettere ud fra nøje analyseret data. Hvis du gerne vil lære Power Bi, så kan du finde mange power bi kurser rundt omkring i landet. Vi anbefaler dog, at man tager et fra 4d.dk, som har nogle af de bedste i Danmark.

More articles