3 forskellige kurser din virksomhed skal kende til

22 March 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Mulighederne er mange, når det kommer til at sende dine medarbejdere på kurser. Det gælder især, hvis de skal have styrket deres kompetencer med blandt andet Excel, SQL og Power BI.  

I denne artikel kan du læse mere om disse tre kurser, og hvorfor du bør at sende dine medarbejdere på et eller flere af dem. Fælles for dem alle er dog, at de findes på mange forskellige niveauer.

Mulighederne med Excel kurser

Ved at vælge Excel kurser kan dine medarbejdere introduceres til alt fra, hvordan de kan bearbejde større eller mindre datamængder. De kan lære, hvordan de kan lave diagrammer, som både er dynamiske og levende gennem forskellige formler. Indholdet vil altid variere i de forskellige Excel kurser, derfor bør du også dykke mere ned i, hvilke områder der er et særligt fokus på fra kursus til kursus. 

Mulighederne med SQL kurser

Har du et ønske om, at dine medarbejdere skal styrkes i at bearbejde, behandle og håndtere data fra en SQL server? Så kan SQL kurser være lige det, du har ledt efter. På SQL kurser er der mulighed for at lære de grundlæggende måder at arbejde med data på. Derudover findes der også kurser, som er målrettet de mere avancerede muligheder, hvilket er mere rettet mod dem, som har mere kendskab til SQL. 

Mulighederne med Power BI kurser 

Power BI kurser åbner op for endnu flere muligheder, når det kommer til rapportering af diverse data i din virksomhed. Kurserne kan f.eks. vise, hvordan op til flere hundrede datakilder kan samles, så de efterfølgende kan opsættes i håndgribelige rapporter, hvor visualiseringen af data er meget intuitiv. 

Hvis du derfor gerne vil sende dine medarbejdere på et kursus, så der kan laves forretningsanalyser, der er endnu mere effektive og smarte, så kan Power BI være en mulighed. 

Hvis et af disse tre kurser har din interesse, så tag endelig kontakt til firmaet, 4D. Her finder du en erfaren kursusudbyder, som tilbyder lærerige og udfordrende kurser. 

More articles