Vinduerne skal måske lige tætnes

28 april 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Der er blevet talt en del om det med, at man skal placere ens vinduer korrekt i hullet på den væg, hvor man vil have sat vinduerne ind; og det kan blive noget møjsommeligt arbejde, da de gerne skal sidde godt tæt her, når man installerer dem.

De skal sidde præcist, men huset kan jo også give sig med tiden, hvilket man specielt ser med ældre huse, så det skal man også tage højde for.

Hvis man så oplever, at det trækker inde gennem vinduet, så må man lidt håbe, at der er tale om områderne, hvor man åbner vinduerne op og i, og at der ikke er tale om de steder, hvor man har sat vinduerne i, lige efter man havde købt dem fra https://klarwindows.co.uk/double-glazed-windows

Hvis der så er tale om først eksempel, så er der heldigvis en fejlsøgningsmetode, man kan benytte sig af, når man skal forsøge at komme den trækvind til livs.

Er det et større eller mindre problem, at det trækker gennem vinduerne?

Nu er det jo ikke sikkert, at det samme problem gør sig gældende for alle vinduer, når man laver den her fejlsøgning, og der kan være andre problemer en dem, som vi nævner her.

Men man skal næsten starte med at tjekke efter, om vinduet er lukket tæt nok.

Det kan lyde så banalt, men man skal starte med at udelukke det enkle, før man tager mere drastiske metoder i brug.

Er det ikke tilfældet, og man ikke kan se nogle skader på vinduerne, så kan det være, man skal have sat en tætningsliste ind i vinduet et sted eller flere steder, så det holder den kolde vind ude.

Der findes også mere fremhævede metoder at tætne vinduer med, men det er ofte nødløsninger, som man i hvert fald ikke benytter med vinduer, der vender ud til vejen.

Flere Nyheder