Vælg en parkeringsløsning med det bedste parkeringsopsyn

05 april 2021 Astrid Pedersen

Er du generet af udefra kommende bilister som stjæler de private parkeringspladser tilhørende kunder, medarbejdere eller beboere i den ejendom du administrerer? Så bør du alliere dig med et professionelt parkeringsfirma. Hos et parkeringsfirma kan du få hjælp til at begrænse eller måske endda helt udrydde den uvedkommende parkering. Dette kan for eksempel ske ved hjælp af parkeringsopsyn.

Hvad indebærer parkeringsopsyn?

Parkeringsopsyn indebærer i al sin enkelthed at der bliver holdt jævnligt opsyn med dine parkeringspladser. Dette sker ved parkeringsfirmaets foranstaltning, og parkeringsopsyn udføres i praksis af uddannede parkeringsvagter.

Når du vælger parkeringsopsyn som et element i din parkeringsløsning får du således overvågning af dine parkeringspladser, og garanti for at der bliver slået ned på uvedkommende og uretmæssig parkering. En parkeringsvagt fra et veletableret parkeringsselskab så som UnoPark har både hjemmel og beføjelse til at udstede bødeforlæg.

UnoPark står for indhentning af de skyldige beløb. Og med behørig skiltning på dine parkeringspladser vil potentielle parkerings syndere blive advaret mod risikoen for en parkeringsbøde hvilket i langt de fleste tilfælde har en afskrækkende effekt.

Få en aftale om parkeringsopsyn hos UnoPark

Når du vælger at lade UnoPark forestå din parkeringsløsning er du garanteret et parkeringsselskab som står klar til at hjælpe dig med alle dine udfordringer angående dine parkeringspladser.

UnoPark har mange års erfaring inden for udfærdigelse af stærke og fleksible parkeringsløsninger særligt tilpasset hver enkelt kunde. En parkeringsløsning hos UnoPark kan for eksempel indeholde parkeringsopsyn og parkeringskontrol, skiltning, og selvfølgelig fuld adgang til administrations modulet.

Når du selv kan tilgå din parkeringsløsning via laptop, smartphone eller tablet har du mulighed for selv at udstede, annullere eller tilbagekalde parkeringstilladelser, såvel de permanente som de midlertidige af slagsen. UnoPark har udviklet en brugervenlig app som gør det nemt for dig som kunde selv at administrere din parkeringsløsning.

Læs mere om parkeringsopsyn på UnoPark.dk

Flere Nyheder