Giv en ønskeliste til Love Lingeri

25 august 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Så er det blevet tid til fødselsdagen eller juleaften igen, og folk vil gerne have en ønskelisten af dig over, hvad du godt kunne tænke dig i gave.

Der er da altid nogle ting, som du mangler i hjemmet, men det er jo også lidt kedeligt at få, udover at du kan spare penge ved at få de ting.

Apropos penge er det jo altid en sikker vinder at give penge, men du ender bare med at klatte dem væk; og hvorfor ikke bede folk om at købe de ønskede sager til dig, så de slipper for at hæve penge og give dem til dig, som du så skal omveksle til det, du godt kunne tænke dig?

Problemet er bare lidt, at du godt ved, hvad du vil have til jul eller din fødselsdag, men du er bange for, hvad folk vil tænke om dig.

For det er hos Love Lingeri du ønsker du fleste gaver fra.

Ønsk, hvad du vil have – især fra Love Lingeri!

Love Lingeri har jo mange spændende ting og sager i god kvalitet, hvorfor du ved, at det er herfra, at du gerne vil have dine gaver.

Men du er bange for, at familie og venner vil tænke noget forkert om dig over, at du ønsker de fleste ting herfra.

Nu er de det ikke alle ting, som de sælger, der er lige “uartige”, så man kan lave en direkte ønskeliste online med direkte links og eventuelt anvise størrelse og farve, så man ved, at giveren vil kunne købe det rette.

Og ellers kan man jo nøjes med at give den ønskeliste til en udvalgt skare, der ikke ser det mærkeligt i, at du ønsker noget herfra.

Du kan jo bare blive ved med fra gang til gang at give en ønskeliste til Love Lingeri, indtil folk fanger det hint om, at det reelt er her, du vil have gaver fra.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Flere Nyheder