Giv dit hår den nødvendige pleje

20 marts 2020 Michelle Løhde Nielsen
Giv dit hår den nødvendige pleje

Vores hår bliver udsat for lidt af hvert til daglig, og det er ikke altid, at vi giver håret den pleje, som det har brug for. Mange af os døjer med slidt og glansløst hår, og det fine skandinaviske hår er ofte ekstra udsat, som hurtigt kan komme til at mangle den nødvendige fugt og fylde. 

Vores hår bliver udsat for meget i dagligdagen 

Mange vasker deres hår dagligt, hvilket kan være med til at gøre håret tørt og skrøbeligt. Derudover slutter mange af med at føntørre håret, hvilket også er rigtig hårdt for håret i længden. Vi vil gerne se godt ud, så derfor står mange kvinder ofte også hver morgen og sætter deres hår med glattejern eller krøllejern, hvilket på sigt kan påvirke håret, hvis man gør det dagligt og ikke bruger beskyttende hårprodukter. 

Giv dit hår den pleje, det har brug for

Der er derfor mange faktorer, der påvirker tilstanden på dit hår. Først og fremmest de mange apparater, vi bruger, men også de udefrakommende faktorer som solens stråler, klor, saltvand og vind påvirker dit hår. Det er derfor også vigtigt, at du er opmærksom på dit hår, når du er ude at rejse. Et par ugers ferie med en masse solbadning, strand og pool har typisk den konsekvens, at vores hår trænger til noget førstehjælp. 

Få hjælp til at finde den rette frisør der kan fikse dit hår 

Der findes efterhånden mange forskellige frisørsaloner at vælge imellem, men du kan ikke altid regne med, at kvaliteten er i top. Der er forskel på kompetencerne og kvaliteten af de plejeprodukter, der bliver brugt, og det er derfor vigtigt, at du er kritisk ved valg af frisør.

Hvis du klikker ind på ModeSkøn, så kan du netop læse et indlæg, hvor du kan blive klogere på hvilken frisør, du bør vælge, hvis du gerne vil have en ægte professionel frisørbehandling og give dit hår den behandling, det fortjener.

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/

Flere nyheder